A csoportos foglalkozások a Facebook-on, titkos csoportban zajlanak, így idegenek nem láthatják sem a jelenlétet, sem azt, ami történik a kurzusok ideje alatt. Jelentkezni sem lehet rájuk, a Facebook-on megszokott módszerrel. Ha valaki álnévvel szeretne jelen lenni, az sem probléma. Elég, ha én tudom, hogy ő kicsoda. Ha valaki egyáltalán nem akar Fb-on jelen lenni, e-mailben is megkaphatja a leckéket, csak akkor nem látja mások hozzászólásait a feladathoz, ami érdekes lehet számára.

2021 szeptemberi kurzusok:

1. Párkapcsolat kurzus
2. Pénz mágiák
3. Test – lélek – egészség


2021 szeptember 6.-án, hétfőn kezdünk, szerdáig, 8-.áig lehet jelentkezni.

Mindegyik kurzus 3 hétig tart, ez idő alatt 3-4 naponta adok feladatokat. A feladatok, vagy gyakorlatok mindegyike a résztvevőkre lesz szabva. A leckék könnyen elvégezhetőek, és minden résztvevő számára hatásosak lesznek. Látó vagyok, így ez nekem nem okoz gondot.

1. Párkapcsolat kurzus

Amikor jól kijövünk magunkkal, olyankor minden szép, vagy legalábbis reálisan látjuk a dolgokat, és ezért megfelelően kezeljük őket. A párkapcsolati problémák terén gyakran az okozza a bonyodalmakat, hogy nem látunk tisztán, összezavarodunk, nem tudjuk, hogy jogos, ahogy viselkednek velünk, vagy áldozatok vagyunk.

Ez a kurzus segít, hogy olyannak láthassátok a körülöttetek levő párkapcsolatot, amilyen. Lehet, hogy lesz, amit érdemes elengedni, de az is lehet, hogy magatokban kell rendet tenni, és megváltozik a kapcsolatotok azzal, akit szerettek.

Ára: 40 000Ft/fő

2. Pénz mágiák

A kurzus alatt olyan praktikákat fogok veletek megosztani, amelyeket otthon végezhettek el azért, hogy több bevételetek lehessen. Szükségetek lesz gyertyára, pénzérmékre, cérnára. Oldásokat is végzek, és tanácsokat is adok, ha szükséges.

Ára: 40 000Ft/fő

3. Test – lélek – egészség

A kurzus alatt olyan irányított meditációkat fogok leírni, amelyek segítségével kiteljesedik a lelketeknek az a része, amely az egészségetekért felel. A meditációk egyszerűek lesznek, bárki önállóan tudja, majd otthon végezni őket.

Ára: 40 000Ft/fő

Ha valaki nem tudja eldönteni, hogy melyik lehetőség lenne számára a legjobb, segítek.

Jelentkezni lehet Fb messengeren, illeteve a: leidecker.helga@gmail.com címen