A legújabb lehetőségeket ettől az oldaltól, a balra levő fülnél találjátok a fejlécen! 

1, Álomfejtés megoldással
2 rajzelemzés:
2/1 előre megbeszélt feladat alapján készült rajz, vagy firka elemzése
2/2 bármilyen firka, vagy rajz elemzése

Ha nem tudtok dönteni, segítek szívesen!
A részletekről, ha lejjebb pörgettek, ott olvashattok.
Minden segítségadás írásban történik.

 

1 Álomfejtés megoldással:

Az éjszakai álmaink mindig a számunkra elérhetetlen, rejtett energetikai rendszereinkből jönnek. Azokból a finomenergiáinkból, amelyek magasabb szinten léteznek, és érzékenyebb dimenziókban vannak jelen, mint amit a Földön megtapasztalhatunk.

Az éjszakai álmaink egy része előrevetít nekünk bizonyos jövőképeket, amelyekre hatással lehetünk, más álmok az elakadásainkat mutatják egy kicsit más nézőpontból, mint amit a Földön észlelni tudunk. Minden álmunknak üzenete van számunkra, és minden álmunkkal feladatunk van.

Én látom az álmok hátterét, segíthetek megfejteni őket, és megoldani azt, amire figyelmeztetnek.

Ára: 14 000Ft

 

2 rajzelemzés:

Lehet firka, rajz, bármilyen formák rajzolása, megtudom mondani belőle azt, amire kíváncsi a kérdező. Látom, hogy a rajzoló személyéből kifolyólag milyen elakadás, vagy lehetőség áll előtte. Azt is látom, hogy esetleg mit fojt el magában. A rajzok hátterében mindazokat a képességeket, jellemrajzokat, és egyéb lehetőségeket megvizsgálhatom, amelyeken finomítani, fejleszteni lehet, vagy esetleg előhozhatóak, mert eddig rejtve voltak.

2/1 előre megbeszélt feladat alapján készült rajz, vagy firka

Lehetséges általános elemzés, előre meghatározott kérdések alapján. Vagy ha valaki egy adott probléma hátterére kíváncsi, először megbeszéljük, hogy az adott problémát tudom-e kezelni. Ha igen, akkor elmondom, hogy pontosan mit rajzoljon az, aki kíváncsi valamire önmagával kapcsolatban. Ha nem tudok a későbbiekben segíteni a problémával kapcsolatban, akkor megbeszéljük, hogy érdemes-e megnézni a kérdés hátterét.

Lehetséges kérdések például: önbizalommal kapcsolatos kérdések; elfojtások; önismereti kérdések; csapatmunka képessége; alkalmasság egy-egy feladatra, vagy munkára; pályaválasztás; énképpel kapcsolatos kérdések.

Rajzelemzés ára: 20 000 Ft. Terjedelme: másfél A4-es lap.

Ha további tanácsokra, vagy e-mail-es segítségnyújtásra van szükség, előre megbeszéljük, hogy mennyi e-mail szükséges a megoldáshoz. Látom előre, hogy hány lépésre van szüksége a kérdezőnek, a változáshoz, ami lehet oldás, vagy más éteri területek elrendezése, illetve feladatok.

Ára 5 e-mail-enként változik, 5 e-mail/ 20 000Ft.

2/2 bármilyen firka, vagy rajz

Ha egy olyan rajzot, vagy firkát látok valakitől, amit nem előre megbeszélt formában készített, akkor is sok mindent elmondhatok a rajzolóról.

Ára: A kérdés bonyolultságán múlik, kérdésenként 8 000 Ft-15 000 Ft.

Ha bármelyik online segítségnyújtás megtetszik, a leidecker.helga@gmail. com e-mail címen tudtok jelentkezni.