A könyvek tartalmát, az odaáti világból hoztam. A könyvek egyedülállóak, tömény információt tartalmaznak, nincsenek benne felesleges részek.

Angol nyelvű novellás e-book:

https://www.amazon.com/Pictures-Universe-Helga-Leidecker-ebook/dp/B07X4Y6MHB/ref=sr_1_1?keywords=leidecker+helga&qid=1567683365&s=digital-text&sr=1-1

https://www.amazon.com/gp/product/B08LVP9NCJ?pf_rd_r=YQ7EH4GYGEV2NA0MY5H2&pf_rd_p=6fc81c8c-2a38-41c6-a68a-f78c79e7253f

Most 3 könyvet kaphattok 10 000Ft-ért a nagyobb könyvek közül, a postaköltséget sem számolom fel. Az akció december 31-ig tart.

 

A halál / ára: 4 200 Ft. előreutalással + 860Ft postaköltség

Ebben a könyvben az asztrális rendszerekről írok, amelyek folyamatosan hatnak ránk. a könyv segítségével beleláthattok azoknak a tudathálóknak a rejtelmeibe, amelyek a Földi létet segítik.

Tudattágítás / ára: 3 800 Ft. előreutalással +860 Ft postaköltség

A tudattágítás mentális gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítségével közelebb kerülhettek önmagatokhoz, és a világot jobban átláthatjátok. Nem csak gyakorlatokat tartalmaz a könyv, hanem segítséget is ad, a mindennapok megéléséhez.

A boldogság. A tudás segít abban, hogy elérjük a határtalan boldogság állapotát. Ára: 3800 Ft. előreutalással + 860 Ft. postaköltség

Ez a könyv a belső erőkről szól. Ha megnyerjük a saját erőinket, rálátással, előrelátással, és átlényegüléssel elérhetjük azt a fajta boldogságot, amely kiegyensúlyoz, és békét hoz az életünkbe.

A teremtés misztikája. Amelyben az Akasha krónikából idézek. Ára: 3800 Ft. Előreutalással +postaköltség: 860 Ft.

A világról szól ez a könyv. A nyelvezete kicsit régimódi, mert egy korábbi időszakból hoztam azokat az információkat, amelyek örökérvényűek a Földön.

Ha valaki elsőre nem érti a könyv folyamát, várjon pár napot, és akkor kezdje újra olvasni. A könyv a rejtett érzékeinkre, a belső motorikus rendszereinkre hat.

 

Mini sorozat:
A7-es méretű, így könnyen magatokkal vihetitek mindenhova.

Ezek a mini méretű könyvek olyan bölcsességeket tartalmaznak, amelyek előrvisznek, optimistábbá tesznek, és megmutatják a világ szép oldalait.

Leidecker Helga gondolati, eszméi: Első könyv: A világ energiái,erői, képességeink

Második könyv: Gondolatok az eszmék erejéről

Harmadik könyv: Önmagunk megismerése

 

Könyvenként 100 idézetet tartalmaznak a mini könyvek, amelyek elférnek egy kisebb táskában is.

 

1300 Ft/ db+ 400 Ft postaköltség

Rendelés: leidecker.helga@gmail.com

Több könyv vásárlása esetén, kedvezményt adok a postaköltség díjjánál, egy könyv postaköltségét számítom.
Ha van a vásárolt könyvek között nagy méretű könyv, akkor 860 Ft. Ha csak kis könyvek vannak, 400 Ft a postakölstégg bármilyen mennyiségnél.