Leidecker Helga: +3620 9624109
leidecker.helga@gmail.com

Látó vagyok, spiritiszta, médium, az ősi tudás ismerője, és érzékelem azt, hogy ki, milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Fentről folyamatosan támogatást kapok, hogy segíthessek azoknak, akik megkeresnek. Ez abban nyilvánul meg, hogy tréningeket, és önismereti, illetve önsegítő tanfolyamokat tartok.  A magasabb énem adja a témaköröket, amelyek segíthetnek az embereknek közelebb jutni önmagukhoz; a magasabb tervükhöz, és vidámabbá tehetem velük az életüket.

Képes vagyok blokkok, kötések, és más egyéb terhek teljes kioldására, megmondom, mi, és ki okozta, mikor történt a trauma. Akkor is, ha családi minta okozza, vagy előző életben történt az, amire hatni kell. Tudom mi miért történik valakivel, mert látom az események hátterét, látom az igazságot. Soha nem közlöm bántóan azt, amit tudok.

Ha elakadása van valakinek az életében, oldok rá, és tanácsot is adok, hogy merre érdemes indulni. A tanácsaim mindig a magasabb isteni szférákból érkeznek. A morfogenetikus mezőt is érzékelem. Segítséget tudok adni, ha döntést kell hozni az életben, mert látom a jövőt és a lehetséges lépéseket, kimeneteleket.

Termékeket is látok, amelyek forgalomban vannak. Így meg tudom mondani, ha valaki olyan ételt eszik, ami árt neki, de azt is meg tudom mondani, ha a gyógyszere ártalmas. Indokolni is tudom. A szimbólumoknak, rajzoknak, írásoknak látom az energetikai hátterét, ezért rajzelemzést is vállalok.Álomfejtéshez is értek, sőt, megoldást mutatok. Arcból, testi problémákról is meg tudom mondani, az érzelmi hátterét annak, ami miatt kialakult. Minden ok-okozat.. Szorongásos tüneteket kezelem, megoldom.

Ismerem a sorsfeladatokat, látom mi okoz elakadást, amit vagy kioldok, vagy útmutatást adok. Az átkokat, rontásokat ha szükséges leveszem, megmondom ki adta. Pályaválasztással kapcsolatban is segíthetek, vagy gyerekekkel kapcsolatos, a fejlődésük, kiteljesedésük érdekében is tanácsokat adhatok. Ha különleges tehetséget látok, elmondom. Bármilyen témában útmutatást tudok adni égi segítséggel.